Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
NA TRGU GAJE BULATA Dan srednjih škola Splitsko-dalmatinske županije

NA TRGU GAJE BULATA Dan srednjih škola Splitsko-dalmatinske županije

Kamo nakon osnovne škole?

U subotu, 18. svibnja od 9 do 14 sati na Trgu Gaje Bulata, pred zgradom Hrvatskog narodnog kazališta u Splitu održat će se 'Dan srednjih škola Splitsko-dalmatinske županije'.

'Dan srednjih škola Splitsko dalmatinske županije 2024. godine' je manifestacija čiji je glavni cilj na jednom mjestu dati sve korisne informacije na temelju kojih će učenici moći donijeti kvalitetnu odluku o nastavku svog obrazovanja. 

Ovaj projekt organizira Splitsko-dalmatinska županija - Upravni odjel za prosvjetu, kulturu, tehničku kulturu i sport.

Manifestaciju će tradicionalno službeno otvorenom proglasiti splitsko dalmatinski župan Blaženko Boban.


Sve srednje škole Splitsko-dalmatinske županije imat će svoj informativni štand na kojem će predstaviti svoju školu i program škole te u izravnom kontaktu davati informacije o nastavnom programu te načinima upisa u njihovu školu. 

Zainteresiranim učenicima i njihovim roditeljima svaka škola će se predstaviti s informativnim materijalom te u izravnom kontaktu s mnogim korisnim informacijama koje budu zanimale učenike i njihove roditelje. O školama i njihovim programima govorit će učenici i njihovi profesori te će biti na raspolaganju davati odgovore na sva pitanja zainteresiranim osnovcima i roditeljima o svemu što ih zanima prije upisa.

- 'Dan srednjih škola Splitsko dalmatinske županije' najbolja je prilika da se na jednom mjestu prikupi i usporedi sve važne informacije na osnovu kojih će učenici biti u mogućnosti donijeti konačnu odluku u koju će se srednju školu upisati.

Što su to gimnazije, umjetničke škole, strukovne škole, tehničke škole, četverogodišnji i trogodišnji programi obrazovanja, kako se upisuje u srednju školu, kako do stipendije, kako provjeriti svoja znanja i vještine - sve informacije na jednom mjestu - Dan srednjih škola Splitsko dalmatinske županije! - poručuju organizatori.

Na 'Danu srednjih škola Splitsko dalmatinske županije', koji će se održati na Trgu Gaje Bulata ispred Hrvatskog narodnog kazališta u Splitu svoj informativni štand imat će gotovo 40 srednjih škola s područja županije.

Vaša reakcija na temu