Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: MUP NESREĆA U SPLITU: S drogom bježao policiji pa ga u Velebitskoj oborilo vozilo

NESREĆA U SPLITU: S drogom bježao policiji pa ga u Velebitskoj oborilo vozilo

Uhićen je 41-godišnjak

U prometnoj nesreći u Velebitskoj ulici jučer je teško ozlijeđen 41-godišnjak. Policija je prema njemu postupala zbog sumnje da posjeduje drogu. 

Zatražili su ga osobnu iskaznicu, a on se dao u bijeg. Tada je izletio na kolnik Velebitske ulice gdje ga je oborio automobil. Prevezen je u splitsku bolnicu gdje je zadržan na liječenju, a kod njega je pronađeno 11,5 grama marihuane i 8,1 grama speeda. 

'Na mjestu prometne nesreće obavljen je očevid. S obzirom na postojanje sumnje da je ostvario obilježja prekršaja iz Zakona o suzbijanju zlouporaba droga i Zakona o sigurnosti prometa na cestama protiv njega će biti iniciran prekršajni postupak', poručuje policija.

Vaša reakcija na temu