Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
PIPLICA ZAVAPIO: Moje nikad doživljene riječi su izgubljene u vjetru

PIPLICA ZAVAPIO: Moje nikad doživljene riječi su izgubljene u vjetru

'Danas vidimo kako cijeli kotar pati kada se zatvori Vukovarska ulica dok Ulicom Mejaši i improviziranim putem prolazi stotine vozila'

Predsjednik Vijeća GK Mejaši Toni Piplica ističe kako je proteklih godina čestogovorio o derutnoj cestovnoj infrastrukturi i lošoj prometnoj povezanosti kotara. 

- Nažalost, moje nikad doživljene riječi su izgubljene u vjetru. Danas vidimo kako cijeli kotar pati kada se zatvori Vukovarska ulica dok Ulicom Mejaši i improviziranim putem prolazi stotine vozila.

1. Izgradnja Lovrinačke ulice u punom profilu i njeno povezivanje s ulicom svetog Spasa.

2. Izgradnja Puta Kile do odlagališta Karepovac.

3. Sanacija Ulice Mejaši, Lovačkog puta, Puta svetog Ižidora i Puta Mostina.

Navedene projekte netko sa željom, znanjem i vizijom može realizirati u dva mandata - poručuje. 


Siguran je da najmlađi splitski kotar s najvećim potencijalom razvoja to zaslužuje. 

- Stanovnici su na rubu živaca, traže da se uključe prometna policija i Grad, ali se oglušuju na apele - kazao je još Piplica.

Vaša reakcija na temu