Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: JVP Split Planula teća na štednjaku, zapalio se televizor

Planula teća na štednjaku, zapalio se televizor

Srednjodalmatinski vatrogasci borili se s nekoliko požara

U četvrtak poslijepodne u Mosećkoj 109 u Splitu iz jednog od stanova započeo je izlaziti dim. Pozvani su vatrogasci koji su otkrili kako je planula teća zaboravljena na štednjaku. 

Oko 21 sat, ponovno su pozvali zbog požara u stanu. Ovog puta u Vukovarskoj 108 planuo je televizor. Uzrok je bio kratki spoj.

Pripadnici JVP-a Trogir te DVD-ova Seget Vranjica, Slatine i Marina u Segetu Gornjem gasili su požar otvorenog prostora. U intervenciji je sudjelovalo 12 vatrogasaca s pet vozila. Vatra je lokalizirana za manje od dva sata, a opožarena površina prostire se na jedan hektar.

Splitski vatrogasci zabilježili su i jednu tehničku intervenciju. Otvarali su stan u Starčevićevoj 24.

Vaša reakcija na temu