Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Policijski bilten: U 24 sata 10 prometnih nesreća, dva razbojništva, krađe...

Policijski bilten: U 24 sata 10 prometnih nesreća, dva razbojništva, krađe...

U Segetu Gornjem dvije maskirane osobe nasilno su ušle u obiteljsku kuću i prijeteći 88-godišnjaku i 84-godišnjakinji ukrali novac

Tijekom protekla 24 sata na području PU splitsko-dalmatinske zabilježena su razbojništva, prijetnja, oštećenje tuđe stvari, četiri krađe i požar na vozilima.

Zabilježeno je deset prometnih nesreća, od kojih četiri s materijalnom štetom. Četiri osobe su teže i četiri su lakše ozlijeđene.

Razbojništva

Rano jutros oko 3 sata u Segetu Gornjem dvije nepoznate maskirane osobe nasilno su ušle u obiteljsku kuću i prijeteći, za sada nepoznatim predmetom 88-godišnjaku i 84-godišnjakinji ukrali novac.

Nadalje, nešto prije 5 sati,  na autocesti A1 na odmorištu Mosor-sjever, u benzinsku postaju ušla su dva nepoznata muškarca i prijeteći pištoljem prema zaposlenicima otuđili novac i pobjegli.

Krađe

U utorak oko 19.50 sati u Kaštel Gomilici, u prodavaonicu su ušla dva nepoznata muškarca koja su otrgnula kase s novcem nakon čega su pobjegli.

Osim toga, jučer je dovršeno kriminalističko istraživanje nad 19-godišnjakom koji se sumnjiči da je prije tjedan dana, u mjestu Vinine na području Trilja, oko 19.30 istrgnuo zlatni lančić s vrata 68-godišnjakinje. Pričinjena joj je šteta u iznosu od tri tisuće kuna.

Vaša reakcija na temu