Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: MUP Privedeni zbog smrti Makaranke ima bogati dosje, za obiteljsko nasilje dobio je devet mjeseci zatvora

Privedeni zbog smrti Makaranke ima bogati dosje, za obiteljsko nasilje dobio je devet mjeseci zatvora

U trenutku uhićenja bio je prilično alkoholiziran

U Splitu čekaju nalaze obdukcije nesretno preminule 73-godišnje Makaranke koja je jučer zvala policiju i prijavila im napad na nju i psa. U Zrinsko-Frankopansku ulicu upućena je policijska patrola, no tamo su zatekli djelatnike Hitne pomoći kako pokušavaju reanimirati nesretnu ženu. Nisu uspjeli.

Policija je ubrzo u postaju privela 40-godišnjeg Lj. M. Jutros je predan pritvorskom nadzorniku uz kaznenu prijavu za prouzročenje smrti iz nehaja. Slijedi mu ispitivanje u Državnom odvjetništvu i sasvim izvjesno određivanje istražnog zatvora budući da ima dosje koji uključuje i kaznene postupke zbog krađa i nasilja. Prije četiri godine osuđen je na devet mjeseci zatvora zbog obiteljskog nasilja nad nevjenčanom suprugom. Udarao je njezinom glavom o frižider. Kaznu od šest mjeseci je postrožio viši sud uvaživši argumentaciju Državnog odvjetništva i raniju osuđivanost na štetu iste osobe.

Jučer u trenutku uhićenja, nešto iza 11 sati, bio je alkoholiziran. Neslužbeno doznajemo da se radi o koncentraciji alkohola većoj od 2 promila.

Vaša reakcija na temu