Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
TRADICIONALNO UŽEŽIN SVECA: Za Milanovića i uzvanike delicije u Vili Dalmaciji

TRADICIONALNO UŽEŽIN SVECA: Za Milanovića i uzvanike delicije u Vili Dalmaciji

Uz domaćina Puljka je i supruga Marijana, tu su i gradski vijećnici

Predsjednik Zoran Milanović je bio na svečanoj sjednici povodom Dana grada, a potom je s gradonačelnikom Ivicom Puljkom popio kavu na Rivi. Druženje se nastavilo u Vili Dalmaciji, gdje je tradicionalno organizirano druženje s vijećnicima i uzvanicima. Pridružila se i saborska zastupnica Marijana Puljak, gradonačelnikova supruga.

Za predsjednika su se potrudili složiti zanimljiv menu. Uz aperitiv dobrodošlice su bile fritule. Zatim je slijedio ručak. Na jelovniku su se našli tatar od jadranskog škampa, jastučići od rižinog tijesta, majoneza od avokada, krema od ljubičaste kapule, svježe mikrozelenje i dehidrirani prah od masline.

Pripremio se i rižot od svježih i dimljenih kozica sa sladoledom od parmezana te file gofa sa žara, tu je i beluga leća i bisk od škampi s uljem od peršina

Za desert je pripremljena splitska torta. Uz obroke se serviralo bijelo i crno vino, Pošip Fango te Postup Radović.          

       

Vaša reakcija na temu