Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Uklonjena sporna montažna kućica, Baldasar kaže da je i njega iznenadio izgled objekta

Uklonjena sporna montažna kućica, Baldasar kaže da je i njega iznenadio izgled objekta

Nismo imali uvid kakva će biti, a kad smo vidjeli odmah smo reagirali - rekao je Baldasar

Montažna kućica postavljena kraj Starog placa u kojoj invalid Domovinskog rata planira otvoriti mjenjačnicu, kako je jučer za Dalmatinski portal najavio savjetnik za komunalu Davor Marasović, jutros je uklonjena.

- Moram priznati da sam se i ja iznenadio kad sam vidio kakva je kućica. Gradsko vijeće je donijelo odluku o lokacijama gdje je moguće postaviti dva montažna objekata. Međutim, nismo imali uvid kakva će biti, a kad smo vidjeli odmah smo reagirali - kazao je gradonačelnik Ivo Baldasar.

Naglasio je kako su i zatražili da im se pokaže izgled nove kućice te da ova izgleda loše.

- Žao mi je što je išarana. Radi se o stopostotnom invalidu Domovinskog rata koji je zamolio da mu se pomogne jer želi raditi, a ne biti na skrbi. Nije stvar da će se tamo zarađivati previše, nego nekome omogućiti da radi - iznio je Baldasar.

Postavljanje 'trafike mjenjačnice' ne gleda kao prst u oko na toj lokaciji, a i radi se kako je rekao, o privremenom situaciji.

- Nadam se da ćemo za koju godinu sve promijeniti s planom kojega radimo. Mislim da ne smeta na tom mjestu, ne dira se u protok ljudi, ali tko sam ja da odlučujem u odnosu na Gradsko vijeće - zaključio je gradonačelnik.

Vaša reakcija na temu