Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
VIDEO: U Splitu održano još jedno izdanje Mini PR konferencije Komunikacijska izvrsnoST

VIDEO: U Splitu održano još jedno izdanje Mini PR konferencije Komunikacijska izvrsnoST

'I ove smo godine privukli velik interes publike te smo se potrudili pružiti im zanimljiv i koristan program'

Split Tech City i Vrh komunikacije organizirali su treću Mini PR konferenciju Komunikacijska izvrsnoST, koja je u četvrtak u AC Hotel by Marriott Split privukla stotinjak zainteresiranih. 

- I ove smo godine privukli velik interes publike te smo se potrudili pružiti im zanimljiv i koristan program. Sudeći po dojmovima, uspjeli smo - kazali su organizatori.

Program je započeo panel raspravom 'Organizacija događaja od A do Ž', koju je moderirala Pinija Poljaković, a na kojoj su kao panelisti nastupili Danijell Nikolla (San Sustipanske Noći), Romana Ban (Split Tech City) i Luka Šipić (Vrh komunikacije).

Kako teče proces organiziranja događaja, počevši od nastanka same ideje? Koliko je za uspjeh događaja bitno raspodijeliti odgovornosti i kvalitetno komunicirati unutar organizacijskog tima? Na koji način odabrati sudionike i privući sponzore? Što ako se čini da na kraju publike - neće biti? Je li teže organizirati glazbeni festival ili dobiti građevinsku dozvolu? Panelisti su na sva ova pitanja odgovarali iznoseći vlastita iskustva.

Uslijedila je prezentacija nekoliko inicijativa i organizacija koje u našem gradu redovito organiziraju odlične događaje, a upravo su u pripremama za sljedeća izdanja.

Barbara Žaja tako je predstavila Digitalnu Dalmaciju, Frane Doljanin najavio je DUMP Days konferenciju, Toni Miličević je govorio o Tinel Meetupu i skorašnjem Tinel Openu, a Laura iz udruge ESN Split najavila je Festival mobilnosti.

Program je nastavljen razgovorom 1 na 1 'Komunikacija kao ključni zagovarački alat', gdje je Andrea Čović Vidović iz Europske komisije odgovarala na pitanja Luke Šipića. U razgovoru su se dotaknuli različitih tema: tko, što i kako komunicira ususret 'superizbornoj' godini, očekuje li se porast izlaznosti na izbore za Europski parlament, koliki je utjecaj influencera na razmišljanje mladih o politici, kako se Europa nosi s izazovima umjetne inteligencije na privatnost podataka?

Program je završen 'Q&A' sesijom, gdje su svi sudionici odgovarali na brojna pitanja iz publike.

Snimke cijelog programa objavljene su na Split Tech City YouTube kanalu.


Vaša reakcija na temu