Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
'Srdelice' sudjelovale na 27. Dječjem festivalu 'Stih i nota sto divota'

'Srdelice' sudjelovale na 27. Dječjem festivalu 'Stih i nota sto divota'

Maleni splitski pjevači i pjevačice nastupili su u Lisinskom

Više od 600 djece u 27 zborova iz cijele Hrvatske nastupilo je na 27. Dječjem festivalu 'Stih i nota sto divota' koji se održao u KD 'Vatroslav Lisinski', a Split su predstavile 'Srdelice'.

- Bilo je izvrsno, a naš je nastup na tom vrijednom festivalu već postao tradicija jer smo u Zagrebu od prvoga festivala, za vrijeme rata. S ponosom se sjećamo tog vremena, dok su naši branitelji bili na prvoj liniji bojišnice, mi smo Hrvatsku branili dječjom pjesmom - kazao je Jovica Škaro, osnivač 'Srdelica'.

Na pozornici poznate koncertne dvorane na kojoj nastupaju velike domaće i svjetske pjevačke zvijezde, maleni pjevači iz Splita predstavili su se pjesmom 'Dječji festival', a sudjelovali su i u revijskom programu, te repertoarom oduševili brojnu publiku.
Ovaj nastup je svojevrsna uvertira u slavljeničkoj godini za 'Srdelice' jer upravo ove godine slave 40. rođendan.

Zato će maleni splitski pjevači po povratku iz Zagreba nastaviti s probama za proslavu velikog rođendana, kojega će proslaviti, kako i priliči - pjesmom.
 

Vaša reakcija na temu