Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Antonijo Ćatipović Duet koji je iznenadio: Poslušajte pjesmu grupe Best i Kreše Bengalke

Duet koji je iznenadio: Poslušajte pjesmu grupe Best i Kreše Bengalke

Spot i ovaj put potpisuje PILOTstudio, a autori su ostali isti - Buljan i Ninčević

Grupa Best napravila je duet s reperom Krešom Bengalkom. Pjesma 'Kilometri' veliki je zaokret u zvuku i žanru kako za grupu Best, tako i za Krešu Bengalku.

- Odlučili smo se na ovaj glazbeni izlet jer je pjesma zahtijevala rap dio, a gdje ćeš bolje od Kreše i još je iz našeg grada. Pjesma je reggaeton ritma i idealna za ljeto, stoga smo je odlučili izbaciti upravo sada - rekli su iz grupe Best.

Spot i ovaj put potpisuje PILOTstudio, a autori su ostali isti - Buljan i Ninčević.

- Ovim putem se moramo zahvaliti plesnom klubu Spalatine koje su pripremile zahtjevnu koreografiju koju su izvele u bazenu i bile mokre od glave do pete. Također se zahvaljujemo svim curama koje su odvojile svoje slobodno vrijeme i došle na snimanje i uljepšale ovaj spot, kao i našim prijateljima na ustupljenim vozilima - zaključili su iz Besta.

Vaša reakcija na temu