Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Press FOTOGALERIJA Kliški i kaštelanski bajkeri prikupili pet tisuća eura za udrugu Vjeruj i djeluj

FOTOGALERIJA Kliški i kaštelanski bajkeri prikupili pet tisuća eura za udrugu Vjeruj i djeluj

Sjene, Uspomena, Quantum i Free Ridersi humanitarnim defileom upozorili druge vozače na prisutnost bajkera u prometu i prikupili vrijednu donaciju

Cilj je sve bliže! Spektakularnim humanitarnim defileom više od 150 bajkera iz kliškog i tri kaštelanska kluba prikupili su donaciju od pet tisuća eura za kupnju gotovo 33 tisuća eura vrijednog Innowalk large robota za udrugu Vjeruj i djeluj. Ovo pomagalo neophodno je u rehabilitaciji i terapiji nepokretnih i slabo pokretnih osoba. Udruga je prikupila već 22,5 tisuća eura, pa joj nakon subotnjeg defilea nedostaje još 5,5 tisuća eura.

Kliški Free Ridersi i kaštelanske Sjene, Uspomena i Quantum pozvali su građane i tvrtke da slijede njihov primjer i pomognu udruzi u ovom plemenitom cilju.

'Svi ljudi dobre volje donirati mogu na žiro račun udruge, svaki euro je vrijedan. Ovim putem želio bih zahvaliti članovima naših klubova i bajkerima iz čitave Hrvatske koji su nam se pridružili u defileu i humanitarnoj akciji', poručuje Marko Konta, predsjednik kaštelanskih Sjena.

Vaša reakcija na temu