Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
FOTOGALERIJA Pogledajte kako je bilo na ovogodišnjem Trogir Flower marketu

FOTOGALERIJA Pogledajte kako je bilo na ovogodišnjem Trogir Flower marketu

Izlagači su donijeli širok izbor sadnica, cvijeća i ukrasnog bilja

Trogir je drugu godinu za redom postao centar cvita na tri dana, od 27. do 29. travnja 2024. godine, gdje su na trogirskoj rivi, izlagači na raspolaganje i prodaju stavili širok izbor sadnica, cvijeća i ukrasnog bilja.

Nakon kišnog dana koji je prethodio otvorenju sajma, šarenilo boja raznovrsnih biljaka obasjanih suncem je zaista ono što je trebalo Trogiranima i posjetiteljima da probudi vizualna i mirisna osjetila.

Ovaj šareni sajam ponudio je i raznolik program na različitim lokacijama u gradu, kako za odrasle tako i za djecu. Trogirani i posjetitelji mogli su uživati u kreativno-likovnim radionicama, izložbi dječjih radova, te glazbeno-scenskom nastupu DV Vrabac.

'Tek što je završio ovaj, a već se veselimo idućem Trogir Flower marketu!', poručuju organizatori.

Vaša reakcija na temu