Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Giuliano u petak u Jazzbini!

Giuliano u petak u Jazzbini!

Koncert popularnog Splićanina počinje u 22 sata, a ulaz je besplatan

S obzirom da je sami naziv Jazzbina poprilično inspiriran životinjskim svijetom bilo je pitanje vremena kad će se neka od njih i zavući kod nas! Ovaj petak dolaze 'Srna i vuk', a s njima tko drugi nego Giuliano!

Tim riječima najavljen je nastup splitskog pjevača koji će se održati u petak, 28. listopada, u tom pubu. Početak koncerta je u 22 sata, a ulaz je besplatan.

- Za našim Splićaninom su gorila mora, puhala snažna juga, kap po kap su se trošili životi pa i odnosile razne nagrade na mnogim festivalima... Ali ovaj put pjevamo skupa i padamo na koljena za romantičnim hitovima i glazbenom čarolijom koja nas čeka u srcu Splita - poručili su iz Jazzbine.

Vaša reakcija na temu