Glumica i navijačica Ana Perković iz Bukurešta: 'Obići ću sva kazališta i stadione, neću se smiriti!

Glumica i navijačica Ana Perković iz Bukurešta: 'Obići ću sva kazališta i stadione, neću se smiriti!

Hajduk je u mom životu prisutan koliko i gluma. Otkako znam za sebe navijam za Hajduk, a u Split sam dolazila zbog utakmica

U Bukurešt je sinoć stigla glumica Ana Perković kako bi bodrila Hajduk u uzvratnoj utakmici 3. pretkola kvalifikacija Europske lige. Osječanka sa splitskom adresom strastvena je navijačica te ne propušta ni jednu utakmicu svog kluba.

- Hajduk je u mom životu prisutan koliko i gluma. Otkako znam za sebe navijam za Hajduk, a u Split sam dolazila zbog utakmica. Od 2009. godine sam se aktivno uključila, tako da je jedan od razloga mog dolaska u Split i Hajduk - ispričala nam je Ana i otkrila zbog čega je jedna djevojka poželjela biti dio Torcide.

- Neopisivo je to riječima, zbog kluba sam proputovala svaki djelić Hrvatske, upoznala divne ljude i stekla brojna prijateljstva. Kada dođe ljeto veselim se jer znam da idu europske utakmice i putovanja. Uvijek je nestrpljenje koga će Hajduk izvući i gdje je ta nova destinacija na koju putujemo. Ovoga puta to je Bukurešt, želja mi je razgledati grad koliko stignem, ali jedno je sigurno - obići ću sva kazališta i stadione! Smiriti se neću. Pratiti Hajduka i obilaziti kazališta ispunjenje je mog sna kao glumice i navijačice - zaključila je glumica.

Prognozirala je današnji ogled protiv FCSB-a:

- Vjerujem u prolaz Hajduka, nadam se da će pokazati jednako dobro igru kao i na Poljudu. Mi ćemo biti na tribinama i dati im podršku kakvu rijetko koji klub ima. Torcida polako pristiže u Bukurešt, a prognoze su da bi nas na stadionu trebalo biti oko 800. Bit će pravi gušt navijati i nadamo se prolasku u idući krug. 

Vaša reakcija na temu
Pregledaj komentare