Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Google uvodi jednu novost na Play Store

Google uvodi jednu novost na Play Store

Promjena stupa na snagu idućih tjedana

Ako koristite mogućnost plaćanja na Play Storeu, vjerojatno znate da je već gotovo deset godina dostupna biometrijska autentifikacija, odnosno da možete koristiti otisak prsta ili sliku svojeg lica za odobravanje kupnji. Google je odlučio napraviti određene promjene u ovoj mogućnosti kako bi bila jednostavnija.

Naime, uskoro više neće biti potrebno upisivati lozinku za Google račun nakon što prvi put postavite biometrijsku verifikaciju za kupnje na Play Storeu. Iz Googlea također potiču korisnike da omoguće biometrijsku verifikaciju na svaku kupnju na Play Storeu.

'Kako biste zadržali sigurnost svojeg računa, uključite verifikaciju za svaku kupovinu', napisali su u emailu koji su neki korisnici već primili. 

'Nemojte dijeliti svoju lozinku s drugima. Ako koristite biometrijsku autentifikaciju, pazite kako pohranjujete biometrijske podatke djece i drugih osoba na svojem uređaju', javlja Index.

Promjena će stupiti na snagu tijekom sljedećih nekoliko tjedana.

Vaša reakcija na temu