Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Jazzbina pripremila program za sve one koji se još nisu ljubili u tom pubu

Jazzbina pripremila program za sve one koji se još nisu ljubili u tom pubu

Party 'Ljubav za sve' je večeras, a subota je rezervirana za 'Ples do jutra'

Neki ljubavni parovi upoznali su se u Jazzbini. Ne smatramo se ljubavnim servisom, ali nam je iznimno drago čuti takve stvari jer su pokazatelj da su naši jazzbinaši opušteni, sretni i da se osjećaju 'kao doma' kod nas! Za sve one koji se još nisu tu ljubili ovaj petak, 20. siječnja, dolazi DJ Miro sa svojom romantičnom 'Ljubav za sve' playlistom spreman to ispraviti! - poručili su iz popularnog puba.

U subotu, 21. siječnja, nastavljaju s mini-dernekom po pitanju plesa i brzog ritma. Tada je, naime, na redu party 'Ples do jutra' za kojeg je zaslužan DJ Dado uz niz hitova iz 90-ih godina.

Ulaz je besplatan.

Vaša reakcija na temu