Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Joker Fashion Portfolio: Svi trendovi proljeća
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Joker Fashion Portfolio: Svi trendovi proljeća

Modni editorial Jokerovog tima savršeno je iznijela Paula Buljan

Prirodno, ženstveno, trendi - tako bismo u tri riječi mogli opisat proljetne trendove koje donosi novi Jokerov modni portfolio, snimljen u ambijentu Dalmatinske zagore.

Dalmatinska zagora krije brojne neistražene kutke savršene netaknute prirode. Takvo je i selo Gljev u zaleđu Sinja, koji je prepun prostranih zelenih livada bogatih poljskim cvijećem, tek propupalih voćki i uređenih polja. Upravo tamo zaputio se Jokerov modni tim na snimanje još jednog zanimljivog modnog editoriala koji donosi sve istaknute proljetne trendove. 

Proljeće nas je ove godine iznenadilo visokim Celzijusima u svojoj ranoj fazi, pa je upravo stoga ovaj editorial prepun komadima koji su nosivi u svim proljetnim vremenskim uvjetima. Od laganih proljetnih jakni, jeansa, svilenih haljina, do kratkih hlača i pletenih topova - sve 'it' komade u modnu priču zaokružio je Jokerov modni tim, a pred kamerama savršeno iznijela Paula Buljan.

Zavirite u Jokerov modni editorial i izaberite komade koji savršeno odgovaraju vašem stilu i raspoloženju ovog proljeća. 

BOHO & PRIRODNO

Proljeće je vrijeme osvježenja i povratka prirodi, pa se u ovo doba godine posebno volimo vratiti prirodnim materijalima i boho stilu koji uvijek iznova dokazuje da nikada neće izaći iz mode. Končani top, drvene klompe, slamnati šešir…. idealan su izbor za piknik u prirodi koji ćemo jednako samouvjereno nositi i na gradskom asfaltu. Dominantan detalj ove kombinacije svakako je pleteni crveni gilet s resama koji se ističe u neutralnim nijansama ostatka stajlinga savršeno složenog za vaš sljedeći piknik u prirodi. Ostaje vam samo odabrati svoju skrivenu oazu za uživanje!


prsluk MAX&Co. 320,00 eur


hlače Mango 39,99 eur


top s resicama Marella 185,00 eur 


torba Barbour, Five Star Fashion 225,00 eur


klompe MAX&Co. 249,00 eur


košara Home Sweet Home 79,00 eur


KRATKO & ŽARKO

Popularna odijela dobila su svoju proljetnu verziju: umjesto dugih hlača biramo kratke, a umjesto sakoa – prsluk. I tako smo dobili svestranu kombinaciju koju ćemo rado nositi ove sezone koja traži ležernost i slojevitost. Stilistica Jokera posegnula je za kratkim odijelom žarke žute boje, a kombinirala ga je sa statement bijelom košuljom naglašene voluminozne aplikacije i srebrnim asesoarom. Rezultat je svjež i trendi styling koji podiže i najlošije raspoloženje!


hlače Twinset 188,00 eur


prsluk Twinset 299,00 eur


torba Tory Burch, Karla 630,00 eur


košulja Mango 59,99 eur


cipele Max&Co. 188,00 eur


JEANS & SREBRNO

Ultra popularni jeans kombinezon vraća nas u modne devedesete i vrijeme kada je denim postao sinonim za opuštenost i slobodu. U ovoj sezoni ovaj 'it' komad vraća se u središte pozornosti s dozom suvremenosti, spajajući retro izgled s modernim izričajem. Premda klasičan komad, svojim velikim mogućnostima kombiniranja, jeans kombinezon osvojio je srca zaljubljenika u modu diljem svijeta, pa tako i Jokerovu stilisticu, koja ga je složila u hrabroj i zanimljivoj kombinaciji sa srebrnim rupičastim topovima kontrastnih volumena, visokom petom i popularnom bombericom. Proljeće nas zove na takve hrabre modne iskorake, prepustite im se! 


kombinezon Polo Ralph Lauren, Five Star Fashion 399,00 eur


mrežasti top Marella 109,00 eur


jakna Nike, Snipes 154,99 eur


torbica Marc Jacobs, Karla 345,00 eur


naočale Ray Ban, Optika Anda 175,00 eur
mrežasti top Marella 175,00 eur


cipele Fabi, Karla 380,00 eur


RETRO & SPORTSKI 

Cool retro trenirke još su jedan nezaobilazan modni trend ovog proljeća, čiji je stilski potencijal neograničen. Dobro poznati sportski model ravnih nogavica s tri crte odavno nije rezerviran samo za sportsku dvoranu, već postaje zvijezda trendi outfita koja se nosi u jako cool kombinacijama. Pronađite i vi mjesto u svom proljetnom ormaru za jedan primjerak retro trenirke žarke boje i kombinirajte je s omiljenim topom, vrećastom torbom i ležernim komadima kojima ne nedostaje boje i volumena. Nećete pogriješiti!


hlače Adidas, Snipes 74,99 eur


gornji dio Adidas, Snipes 74,99 eur


• top bez rukava Mango 29,99 eur


naočale Bottega Veneta, Optika Anda 605,00 eur
torba Aledona 370,00 eur
jakna Gerry Weber 219,99 eur


MAXI & PASTELNO

Odavno smo se već pozdravili sa skiny trendom i prigrlili maxi i cargo krojeve hlača koji su posljednjih sezona ultimativan trend koji volimo zbog njihove udobnosti i ležernosti. Tom idejom vodio se i Jokerov modni tim pri slaganju ovog pastelnog outfita kojim dominiraju retro detalji. Nezaobilazne New Balance 550 tenisice savršeno su se uklopile u ovu ležernu proljetnu priču, a izvezeni cvjetni detalji u pastelnim nijansama podsjetili su nas još jednom zašto tako volimo proljetnu modu.


hlače Elisabetta Franchi 703,00 eur


jakna-košulja Seventy 384,00 eur


top New Yorker 5,99 eur

torba US Polo ASSN 99,00 eur

naočale Gucci, Optika Anda 510,00 eur


tenisice Nike, Shoetique 150,00 eur


PINK & COQUETE

Što je proljeće bez roze boje! Ako ste ljubiteljica total pink look-a, ovaj će vas nježni styling s elementima popularnog coquete trenda sigurno oduševiti. Ovaj popularan trend svoj zamah dobio je na Tik Toku i ubrzo se prelio na street style, a usmjeren je na hiperženstvenu estetiku, upotpunjenu cvjetnim aplikacijama, čipkom i, naravno, hrpom mašni! Mašnu na mašnu birala je i Jokerova stilistica i složila kombinaciju lagane svilene haljine i romantičnog cardigana koji su se savršeno spojili s još jednim proljetnim hitom – mrežastim balerinkama. Za potpun dojam proljetne lakoće i ležernosti treba vam još samo zanimljiv asesoar i – širok osmijeh!


kardigan Pinko 265,00 eur


haljina Seventy 440,00 eur


• balerinke Fabio Rusconi, Karla 199,00 eur


naočale Oliver Peoples, Optika Anda 490,00 eur


torbica Marella 159,00 eur

Ako vam je pregledom ovog modnog editoriala porastao apetit za proljetnim trendovima, zaputite su u trgovine Jokera koje vas čekaju prepune poslastica za sve modne sladokusce!


Foto: Danijela Rudan Velat
Stilistica: Katija Čizmić
Model: Paula Buljan
Make up: Koke by Fabu Spot
Hair: Hairbook by Ivica Šuljak
Vaša reakcija na temu