Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Kalypso za svoj 30. rođendan najavljuje Marshmellov premijerni nastup

Kalypso za svoj 30. rođendan najavljuje Marshmellov premijerni nastup

Popularni DJ će 10. kolovoza zabilježiti svoj prvi hrvatski nastup

Pionir klubske scene na Zrću, Kalypso, za svoj trideseti rođendan najavljuje bogat festivalski program, a potvrđeni dolazak svjetske trap house zvijezde Marshmella čini predstojeću sezonu još uzbudljivijom. Popularni DJ će tako 10. kolovoza zabilježiti svoj prvi hrvatski nastup.

Ovaj producent i DJ stekao je priznanje na internacionalnoj razini 2015. godine, nakon što je objavio svoje trake online, ali i remikseve muzičkih brojeva koje su potpisali Jack Ü i Zedd. Potvrdu da je njegov hibridni melodični trap house izričaj svjetski prihvaćen dobio je u siječnju 2017. godine, kada je njegov singl 'Alone' dospio na Billboardovu ljestvicu najboljih svjetskih pjesama.

Early Bird ulaznice po cijeni od 25 eura mogu se kupiti na web stranici Kalypsa.

Vaša reakcija na temu