Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Konoba Marjan pripremila poseban uskršnji jelovnik
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Konoba Marjan pripremila poseban uskršnji jelovnik

'Izdvajamo dva jela koja simboliziraju našu posvećenost kvaliteti i tradiciji: brujet i bakalar'

Konoba Marjan ove godine želi tradicionalni post učiniti posebnim, nudeći poznate specijalitete.

- Za Veliki tjedan posebno izdvajamo dva jela koja simboliziraju našu posvećenost kvaliteti i tradiciji: brujet i bakalar. Ova dva jela, pripremljena s pažnjom i stručnošću, ne samo da zadovoljavaju okusne pupoljke, već i njeguju duh zajedništva i tradicije - poručili su iz ugostiteljskog objekta smještenog na Šperunu.


Uz prekrasan ambijent i čašu izabranog vina, Konoba Marjan mjesto je gdje se okusi mora susreću s tradicijom Uskrsa, stvarajući nezaboravne trenutke za sve naše goste.

- Pridružite nam se tijekom ovog posebnog razdoblja da zajedno proslavimo vrijednosti koje Uskrs simbolizira - zaključili su.


Vaša reakcija na temu