Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Kuća zdravlja i ljepote 'Gorica' u glamuroznom stilu proslavila 30 godina uspjeha
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Kuća zdravlja i ljepote 'Gorica' u glamuroznom stilu proslavila 30 godina uspjeha

Glazbeni sastav XXS zabavljao je goste u AC Hotelu Split do kasno u noć

Studio Gorica je u AC Hotelu Splitu svečano obilježio 30 godina postojanja i uspješnog rada. Događaj je okupio brojne osobe iz javnog života, kao i vjerne klijente, suradnike i prijatelje brenda, koji su zajedno proslavili tri desetljeća ljepote i zdravlja.

Vlasnica Gorica Mančić u svojem govoru s ponosom je istaknula postignuća i rast studija koji je započeo kao mali obiteljski posao, a izrastao u brend za kojeg se zna i izvan granica Hrvatske. 

Put Gorice Mančić zaista je put vrijedan divljenja. Sve je počelo tek pukim maštanjem u mjestu Bitola, u Makedoniji, kako će jednog dana ostaviti neizbrisiv trag kada je riječ o ljepoti i zdravlju i to je, Gorici, itekako pošlo za rukom. Kako kaže, prije više od četiri desetljeća došla je u Split, s 'vrećicom fažola' i istim snom: da svakoj ženi pruži mogućnost upoznavanja najbolje verzije sebe. Danas studio Gorica predstavlja prepoznatu instituciju u industriji ljepote, poznatu po svojim inovativnim tretmanima i izuzetnom pristupu svakom klijentu. Uz nju, večer su obilježile i njezine kćeri Biljana i Gordana, koje nastavljaju obiteljsku tradiciju s velikom strašću i predanošću.

Domaćini su bili emotivni, ali i profesionalni, s naglaskom na obiteljske vrijednosti koje su srž studija Gorica. Gospođa Gorica podijelila je svoje vizije za budućnost, naglasivši važnost kontinuiteta i inovacija u svijetu ljepote, ali i važnost oslanjanja na mlađe generacije – kako u profesionalnom svijetu, tako i u privatnom. 

Atmosfera je bila ispunjena obiteljskom ljubavlju i toplinom, a svi prisutni dali su poseban sjaj večeri. Glazbeni sastav XXS zabavljao je goste do kasno u noć, stvarajući veselu i opuštenu atmosferu koja je odražavala duh cijelog događaja. Proslava je također obuhvatila i 45. godišnjicu braka Gorice i njenog supruga, što je dodatno naglasilo obiteljske vrijednosti koje promiču. 

Događaj je još jednom potvrdio status studija Gorica kao pionira u promicanju ženske ljepote i samopouzdanja, slaveći prošlost i budućnost s velikim optimizmom. Ova glamurozna večer ostavit će trajni pečat u srcima svih prisutnih i simbolizira obećanje nastavka izvrsnosti koju studio Gorica nudi svojim klijentima.

Kako je večer odmicala, bilo je jasno da studio Gorica, ne samo ostavlja neizbrisiv trag u industriji ljepote, već i u životima onih koji su dio njegove široke obitelji. Uz obećanje da će nastaviti njegovati i unaprjeđivati svoje usluge, studio Gorica veseli se budućim desetljećima uspjeha.

Vaša reakcija na temu