Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Maškare na tri trga: Koncerti grupa Belfast Food i Mjesni odbor, Krnjeoke fest, Retro party, Salsa maskenbal...

Maškare na tri trga: Koncerti grupa Belfast Food i Mjesni odbor, Krnjeoke fest, Retro party, Salsa maskenbal...

Je li sve bilo idealno u braku Avazonke i Đonija Pernara saznat ćemo već u 22 sata na prvom čitanju Šentence na Pjaci

Danas, na sam pokladni utorak, program počinje već u 19 na Pjaci, a sat kasnije na Rivi i Voćnom trgu. 

Najbolje maske Dičjeg krnjevala nagrade će moći preuzeti u 19 na Pjaci. Prva nagrada je organizacija rođendana u Čarobnom gradu, druga plesni tečaj po izboru u Centru plesa na Gripama, treća konjić, a četvrta ljuljačka. 

Nakon toga kreće Krnjeoke fest gdje se svi maškarani mogu prijaviti i zapjevati. Od 20 na pozornici će se izmjenjivati Gelato Sisters s Nedom Parmać u rock i swing izvedbama te DJ Flexx s Retro partyjem. U 22 će se pročitati Šentenca nakon čega se program kratko seli povorkom na spaljivanje Krnje na Gat sv. Nikole te odmah nazad na Pjacu.

Pred kraj programa na Pjaci će se održati i odabir najbolje maske uz glavnu nagradu od 1000 kuna. Skriveni žiri će cijelu večer ocjenjivati maske te objaviti rezultate na pozornici. Tečaj plesa po izboru u Centru plesa je druga nagrada, a masaža fizioterapije Vratarić treća nagrada.

Od 20 kreće program i na Rivi i na Voćnom trgu. Na Rivi u veselim ritmovima sviraju Belfast Food i Mjesni odbor, a na Voćnom trgu već tradicionalni 8. Salsa maskenbal uz plesače salse iz svih plesnih klubova.

Šentenca

Je li sve bilo idealno u braku Avazonke i Đonija Pernara saznat ćemo već u 22 sata na prvom čitanju Šentence na Pjaci. U 22.15 će biti ponovljeno čitanje na Rivi, a ako neće biti previše replika, Krnje će nakon toga platiti glavom na Gatu sv. Nikole. 

U ponoć splitski trgovi se gase, a najveći partijaneri mogu nastaviti do zore na Electro Love Carnivalu u Jungli.

PREGLED PROGRAMA POKLADNOG UTORKA:

PJACA

Podjela nagrada Dječjeg krnjevala

19h KrnjeFest Karanjoke: 'Tvoje lice zvuči plosnato'

20h Gelato Sisters

DJ Flexx: Retro party

22h: Šentenca

Nastavak uz Gelato Sisters i Dj Flexx

RIVA 20-23h

20h BELFAST FOOD

21.30-23h MJESNI ODBOR

22.15h Šentenca, 2. čitanje

Nastavak uz MJESNI ODBOR

VOĆNI TRG

20h Salsa Maskenbal

DJ Jhesus

GAT SV. NIKOLE

cca 22.30h (Nakon čitanja Šentence): Spaljivanje Krnje

Electro Love Carnival:

24h Jungla Love Rave

Vaša reakcija na temu