Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Pixabay Novi program etnografskog muzeja u koji se mogu uključiti svi

Novi program etnografskog muzeja u koji se mogu uključiti svi

'Igre iz muzejskog dvorišta' održavaju se 20. travnja

Etnografski muzej Split organizira novi muzejski program 'Igre iz muzejskog dvorišta!'.

Program je zamišljen kao prilika za sve one koji žele naučiti ponešto o starim igrama ili se prisjetiti pojedinih igara koje su bile neizostavnim dijelom djetinjstva brojnih generacija.

'Saznat ćemo kako se igra na laštik, što su zoga i trlja, kako se vrti hula hop, kako se slaže domino, što je potrebno za izradu kareta, što su škatule batule... U ovaj retro/rekreacijski/edukativni/zabavni program mogu se uključiti svi, bez obzira na dob!', poručuju iz Etnografskog muzeja.

Program se održava u dvorištu Etnografskog muzeja 20. travnja u 11 sati, a prijave se vrše na broj 021 344 164 ili mail: info@etnografski-muzej-split.hr.

Vaša reakcija na temu