Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Press RTL POMAŽE DJECI Glasajte za Osnovnu školu Marka Marulića

RTL POMAŽE DJECI Glasajte za Osnovnu školu Marka Marulića

Uz vašu pomoć mogu osvojiti 5000 eura za opremanje knjižnice

2024. godinu je Vlada republike Hrvatske proglasila 'Godinom Marka Marulića' kojeg se smatra ocem hrvatske književnosti i tu je dodatna poveznica koja je Osnovnu školu Marka Marulića privukla na natječaj koji je namijenjen školskim knjižnicama.

'Naša škola koja nosi ime Marka Marulića je poslala svoju prijavu na kreativni natječaj kojeg je pokrenula udruga 'RTL pomaže djeci', a tiče se pomoći u opremanju školskih knjižnica u pet osnovnih škola Republike Hrvatske', kaže ravnatelj škole Marko Križanac.

Pet škola koje skupe najviše glasova osvojit će nagradu za svoje učenike - lektirne naslove, informatičku opremu, društvene igre, potrošni materijal za radionice ili pak namještaj; što god im je potrebno da bi njihova školska knjižnica zasjala punim sjajem - u maksimalnom iznosu do 5000,00 eura po školi.

Njihova prijava je među više od 160 prijavljenih škola u Republici Hrvatskoj prošla prvi krug natjecanja.

Odluku o tome kojih pet škola će osvojiti nagradu za opremanje školske knjižnice i ovoga puta određuju građani svojim glasom.

Zahvaljujući glasovima građana škola je dobila i prošle godine besplatno voće iz Kauflanda za učenike, a skupljanjem kupona osvojili su brojne nagrade iz Konzuma u obliku nastavnih pomagala.

Škola poziva građane da se i ovaj put uključe i glasaju jer taj glas i potpora mogu osigurati da i ovaj put uspiju i školi osiguraju 5.000,00 eura za školsku knjižnicu.

Vaš glas možete dati prijavom na link.

'Praćenje rezultata je moguće samo nakon prijave i glasanja da bi vidjeli na kojem je mjestu naša Škola. Glasanje je moguće do 2. svibnja 2024. do ponoći i očekujemo Vašu potporu', poručuje ravnatelj Križanac.

Vaša reakcija na temu