Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Facebook stranica 'Di su pare?' Napravite kokice i pratite show: Zaratile stranice 'Di su pare' i 'Vrijeme je da narod kaže dosta'

Napravite kokice i pratite show: Zaratile stranice 'Di su pare' i 'Vrijeme je da narod kaže dosta'

Robert Pilipović je postao meta splitskih satiričara, a aktivist ih je prozvao da više ne napadaju političare

Nakon što je svim političarima rekao što misli o njima, ne birajući riječi, pa je pretjerao s vrijeđanjem novinarke Slobodne Dalmacije (potom se ispričao), sada je Robert Pilipović u novom 'ratu' koji prilično zabavlja publiku na Facebooku.

Ekipi stranice 'Di su pare', naime, Pilipović je postao meta zafrkancije, a inicijator građanske inicijative 'Vrijeme je da narod kaže dosta' nije ostao dužan. Aktivist je uzvratio upisima da su 'Di su pare' našli pare i da više ne napadaju političare. Stranicu 'Di su pare', podsjetimo, prati više od 300 tisuća ljudi, a u grupi 'Vrijeme je da narod kaže dosta' je preko 36 tisuća osoba. Tako da će vjerojatno biti još 'veselja'...

Pilipović se, dodajmo, požalio i što je Dalmatinski portal u kolumni objavio njegov 'konačni pad kao da se radi o narko-bossu ili u najgoru ruku nekom kriminalcu'.

- Zar očekujete od ovih koji pljačkaju ovu Hrvatsku već 25 godina da će se maknuti kada ih lijepo zamolimo!? Zar su grubi istupi prema takvima veće zlo od onoga koje su oni napravili ovoj državi i ovom narodu? - pita Pilipović.

Vaša reakcija na temu