Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Pogledajte kako izgleda splitska 'Ledena bajka'

Pogledajte kako izgleda splitska 'Ledena bajka'

Cijena ulaznice je 20 kuna, a oni koji nemaju svoje klizaljke za najam će morati izdvojiti još 10 kuna

Na najvećem trgu u centru Mall of Split, u organizaciji Kanal 5 televizije, otvoreno je splitsko klizalište 'Ledena bajka'. Cijena ulaznice je 20 kuna, oni koji nemaju klizaljke trebaju izdvojiti još 10 kuna za njihov najam, a za najmlađe klizačice i klizače osigurana su pomagala za klizanje - popularni pingvini. 

Klizalište je otvoreno svaki dan od 9 do 21 sat, a na ledenoj atrakciji posjetitelji će moći uživati sve do 15. siječnja. Organizatori izdvajaju rane dnevne animacije i školu klizanja te poseban program za splitske škole i vrtiće. Najavljuju da će u iduća dva mjeseca organizirati dolazak sv. Nikole, Djeda Božićnjaka, brojne nagradne igre, atraktivan dječji doček Nove godine, kao i brojne predstave na ledu za djecu. 

Klizače su na svečanom otvorenju posjetili likovi iz Snježne bajke - Frozen - Elza, Olafa i Anna, a kako su se zabavili pogledajte u fotogaleriji.

Vaša reakcija na temu