Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
S.A.R.S. festival: Drugu večer obilježio nastup Ramba Amadeusa

S.A.R.S. festival: Drugu večer obilježio nastup Ramba Amadeusa

Danas s početkom u 19.30 započinje treći dan koji je rezerviran za craft pivovare i irsku glazbu

Završio je i drugi dan 16. S.A.R.S. Music and beer festivala u Sinju sjajnomi zvedbom svjetskog mega cara Ramba Amadeusa. Tisuću ljudi se okupilo da bi poslušalo umjetnika i performera. Nekoliko elemenata je obilježilo ovaj dan: odlična festivalska atmosfera, craft pive, dobro raspoloženi izvođači i publika spremna za festivalsku groznicu.

Scenski nastup, performans, kontakt s publikom koja je bila raspoložena za suradnju u pjevanju s Rambom je slika koja je najbolji pokazatelj emocija i atmosfere na platou bivše vojarne Ivaniša Nelipića. 

Zagrebački punk bend Šank nastupio je prije Ramba, a otvorenje drugog dana festivala pripalo je domaćoj metal grupi The Countess, vokalno jakom bendu. Nakon njih su se po prvi puta na S.A.R.S. festivalu predstavili mladi sinjski srednjoškolski bend Seviter. Zatim se na stage popeo iskusniji splitski bend Mind Zoo, koji su imali čast da budu predgrupa žestokim momcima iz Šanka. 

Danas s početkom u 19.30 započinje treći dan koji je rezerviran za craft pivovare i irsku glazbu u izvedbi splitskog benda Ciotog.

Vaša reakcija na temu