Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
KONCERTNA DVORANA U ŠIBENIKU: Sve je spremno za Kulture Shock!

KONCERTNA DVORANA U ŠIBENIKU: Sve je spremno za Kulture Shock!

Prije njih nastupit će One More

U šibenskom Importanneu sutra nastupa legendarni američki bend Kulture Shock, a prostor je samo za ovu priliku pretvoren u koncertnu dvoranu! Veliki koncert je vrhunac devete kulturno – glazbene manifestacije 'Kulturaljka' u organizaciji P.A.R.K.-a. Derutni, napušteni Importanne više ne sliči na sebe, a sve zahvaljujući inicijativi P.A.R.K.-a na čelu s Igorom Bergamom i uz podršku tima gradske uprave predvođenog dogradonačelnikom Paškom Rakićem.

Kultur  Shock je gypsy punk bend iz Seattlea! Postoje dugi niz godina i nitko tako vrhunski kao oni ne miješa rock, metal I punk s tradicionalnom balkanskom muzikom. Na turneji promoviraju svoj najnoviji studijski album ‘D.R.E.A.M.’, a njima će se na pozornici pridružiti I neprikosnoveni kralj balkanske rime, Edo Maajka

- Ulaznice u Zadru su već rasprodane! Još do sutra u 13 sati mogu se kupiti po cijeni od 80 kuna, nakon toga moći će se kupiti na ulazu u dvoranu po cijeni od 100 kuna. Inače, ulaznice u Šibeniku mogu se kupiti u caffe barovima Baldekin, Bono, Azimut i splitskom Circusu, te putem Entrio online sustava. Za 80 kuna, ili ako se baš odlučite riskirati, za 100 kuna, na koncertu u jedinstvenoj koncertnoj dvorani, osim velikana iz Seattlea i Ede Maajke s balkanskih obronaka, dobit ćete pun kufer vrhunske  glazbe i trenutaka koji se vjerojatno nikad više neće ponoviti - poručuju organizatori.

Prije Kultur Shocka, na stage će izaći šibenski bend One More, koji se nakon osam godina pauze okupio isključivo za nastup na Kulturaljci. Milan Mazalin, Frane Gulin, Mirko Burazer, Josip Bosna i Karlo Pulić, 2006. osnovali su šibenski autorski rock bend One More te do kraja 2011. održali preko 100 koncerata po srednjoj Dalmaciji i stekli gotovo kultni status u lokalnoj zajednici. Najveći koncerti bili su im u dvorani Baldekin uz Belana i Pipse, ali i nastup na vodičkom CMC festivalu. Ponovno će se okupiti samo da otvore koncert Kulturaljke na kojem će odsvirati svoje poznate autorske pjesme na radost i dalje brojnih fanova iz Šibenika i okolice. Primoštenski glazbeni genijalac i multi-instrumentalist, nagrađivani Ante Prgin Surka, pobrinut će se za party i nakon bendova, kad će na bini izvesti svoj čudesni beatbox show. 

- S kupljenom ulaznicom za koncert, ostvarujete pravo na slobodan ulaz na after party u legendarni Tunel! Svi ostali morat će platiti dvadeset kuna. Za teški mash up hitova pobrinut će se kombinacija Drug Podrug x Škalja & Soko - zaključuju organizatori.

Vaša reakcija na temu