Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Press SURVIVOR Matei zasmetao monolog njezine suigračice

SURVIVOR Matei zasmetao monolog njezine suigračice

'Meni njezin komentar nije dobro sjeo'

Od kad se probude, pa sve dok ne završi natjecanje na poligonu, natjecatelje Survivora pratit će kiša. Sklonište plavog tima će prokišnjavati, a Matea će konstatirati kako dan nije mogao započeti gore. No ipak ima nade da se situacija popravi, jer slijedi igra za nagradu. 'Očekujemo dobru nagradu koja će nas razveseliti i ujediniti kao tim. Nadamo se da će plavom timu na kraju dana zasjati sunce i da će pobjeda biti naša', reći će Luka, iskazujući optimizam usprkos teškoćama. Matea se nada da će se u igri za nagradu boriti za video poziv s obitelji ili neko od jela iz obiteljske kuhinje.

Osvrćući se na razgovor u plavom plemenu od prethodnog dana, koji je bio obilježen temom poraza, Matea će iznijeti svoje mišljenje: 'Kad puno šutiš, moraš negdje pući. Nancy je imala mini monolog u kojem je rekla da ima etiketu, da ne bi voljela unaprijed znati da će biti izglasani ona i Alex, jer nju to demotivira. Meni taj komentar nije dobro sjeo. Rođena sam u obitelji bez oca i nikad nisam gledala na to kao na nedostatak i da me to demotivira' Matea će istaknuti i kako Nancyn komentar o demotivaciji nije korektan prema ostalim članovima tima.

Pred natjecateljima je izazovni vodeni poligon, koji će dodatno otežati kiša koja neprekidno pada. Hoće li se natjecatelji uspjeti izboriti s izazovom ili će ih vremenski uvjeti dodatno testirati? Saznajte u novoj uzbudljivoj epizodi Survivora!

Vaša reakcija na temu