Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Tajči će biti gošća na koncertu Mije Dimšić!

Tajči će biti gošća na koncertu Mije Dimšić!

Isto tako će večerašnji nastup Tatjane Matijaš u Šumici dolaskom podržati mlada pjevačica koja u subotu održava svoj veliki koncert na Gripama

Odavno je rečeno kako iskreno prijateljstvo ne poznaje granice. U slučaju ove dvije dame to je velika istina jer, iako ih dijeli razlika u godinama pa i cijeli ocean, Miju i Tajči veže ista ljubav spram glazbe i iskrenih osjećaja kojom ih prenose. Slučajnost ili neka viša sila htjeli su da upravo Tajči i Mia, koje svoju međusobnu podršku često dijele i javno kroz društvene mreže, upravo u Splitu dan za danom održavaju svoje koncerte.

Tatjana Matejaš Tajči, naša proslavljena pjevačica, nakon dugogodišnje karijere i života u SAD-u ponovno će večeras zapjevati u Splitu u novoobnovljenom restoranu Šumica u 20 sati. Naša mlada i talentirana pjevačica Mia, već u subotu priprema svoj prvi samostalni koncert na Gripama.

I dok bi možda nekom drugom vremenska blizina ovih nastupa zasmetala, naše dvije pjevačice suprotno od svih očekivanja zamislile su upravo obrnuti scenarij i svojom pozitivom okrenule priču u svoju korist.

Mia će tako u grad pod Marjanom stići već danas kako bi gostovala na Tajčinom koncertu, dok će Tajči ostati u Splitu dan dulje kako bi svoju podršku mladoj kolegici dala ove subote na Gripama.

Uz neponovljivu Tajči, gošće na Gripama bit će Domenica i Đana Smajo.

Ulaznice za Mijin koncert na Gripama mogu se nabaviti po cijeni od 50 kuna u Bakra - Steak & Pizza baru od 12 do 22 sata te online na www.croatia-tickets.com.

Na sam dan koncerta, u subotu, 20. studenog, prodaja ulaznica bit će i na blagajni ŠC 'Gripe' od 10 do 19 sati.

Vaša reakcija na temu