Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: press TIGNINO CASTRO MUSIC EXPERIENCE Koncert Antonelle Malis i Vladimira Babina na Kninskoj tvrđavi

TIGNINO CASTRO MUSIC EXPERIENCE Koncert Antonelle Malis i Vladimira Babina na Kninskoj tvrđavi

Organizatori donose dobru vijest vezanu uz kupnju ulaznica

Prvi u nizu koncerata u okviru manifestacije Tignino Castro Music Experience, planirane na Kninskoj tvrđavi, održat će glazbenici Antonella Malis i Vladimir Babin. Na rasporedu je 26. travnja u 19.30. 

'Antonella Malis u srcu Kninske tvrđave izvest će najljepše hrvatske i svjetske melodije. Imat ćete priliku uživati u njezinom jedinstvenom glasu te izvedbi evergreena, canzona, filmske glazbe…', najavljuju organizatori.

Nakon osvojene prve nagrade interpretirajući napoletansku pjesmu 'I 'te vurria vasa' na međunarodnom natjecanju 'Pacem in terris', u organizaciji  talijanske nacionalne radiotelevizije RAI TV 1999., Malis je nastupila pred papom Ivanom Pavlom II. i papom Benediktom XVI. te debitirala u naslovnoj ulozi operette Ive Tijardovića 'Mala Floramy' 2001. Nastupila je i u najprestižnijim koncertnim dvoranama Budimpešte (Nova filharmonijska dvorana/Hram kulture), Gyora (Koncertna dvorana filharmonije), Villacha (Congress Centar), Linza (Brucknerhaus), Salzburga (Groses Festpielhaus) …

Vladimir Babin snimio je i izdao pet solističkih live CD-a klasične glazbe, prvi s djelima Bacha, Beethovena, Szymanowskog i Papandopula (Aquarius, 2008.), drugi s djelima Schumanna i Chopina (Aquarius, 2009), treći XX. stoljeće - od klasike do jazza, s djelima Bollinga, Turine, Albeniza, Ginastere, Papandopula, Granadosa, Brubecka, Ellingtona te njegovima (Aquarius, 2011.), četvrti je Beethovenov 3. Koncert za klavir i orkestar s Riječkom filharmonijom i pod ravnanjem maestra A. Nanuta (Campus, 2014.), te peti, dvostruki CD s djelima Bach-Busonija, Beethovena i Brahmsa (Croatia records, 2019.) 

'Babin inače nastupa i kao vrstan jazz-pijanist. Njegov CD 'Jazzyland' naišao je na izvrstan prijem kod publike i kritike te je istoimena skladba uvrštena u kurikulum nastave za 6. razred osnovne škole kao ogledan primjer jazz-varijacija na poznatu temu', napominju iz organizacije.

Cijena ulaznice ista je kao i za posjet Kninskoj tvrđavi. Košta, dakle, šest eura.

'Dobra je vijest da svi oni koji od 15. do 26. travnja kupe kartu za obilazak Kninske tvrđave istu mogu iskoristiti za ovaj jedinstveni koncert. Budući da da je broj posjetitelja ograničen na 150, sve koji žele prisustvovati koncertu molimo da se jave porukom na našu Facebook stranicu Knin Fortress', poručuju

Vaša reakcija na temu