Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Nikola Brboleža VIDEO Doris Dragović zaplesala 'Rim Tim Tagi Dim'

VIDEO Doris Dragović zaplesala 'Rim Tim Tagi Dim'

Oduševila publiku

Baby Lasagnu koji nas predstavlja na Eurosongu u švedskom gradu Malmöu zadnjih dana (a i tjedana) podržava cijela Hrvatska. Među slavnim kolegama koji su iskazali podršku našla se i i pjevačica Doris Dragović (63) tijekom nedavnog nastupa u zagrebačkom klubu.

Plesom 'Rim Tim Tagi Dim' koji je 'zarazio' Hrvatsku, Europu i svijet, Doris je začinila svoju pjesmu 'Marija Magdalena' s kojom je predstavljala Hrvatsku na Eurosongu 199. godine i oduševila publiku. 

Voditeljica Antonia Ćosić djelić atmosfere je podijelila na TikToku.

@antoniacosicc Odgovor korisniku @Ana nema dalje. Motaj kablove. Laku noć. #dayinmylife #babylasagna #rimtimtagidim #rimtimtagidimchallenge #eurovision #eurosong #dorisdragovic #marijamagdalena #mint #koncert original sound - Antonia Cosic
Vaša reakcija na temu