Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
ZAPIŠITE DATUM Vrhunski ABBA show na igralištu Torcida kupa!

ZAPIŠITE DATUM Vrhunski ABBA show na igralištu Torcida kupa!

Spektakl ABBA 'Dancing Queen' održat će se 29. lipnja

Prvi put na posebnoj 'open air' lokaciji u Splitu, igralištu Torcida kupa u Vukovarskoj, održat će se ABBA Real Tribute - Dancing Queen. Nakon rasprodanih koncerata u Zagrebu, Rijeci i Zadru, 'abbamanija' se nastavlja u Splitu 29. lipnja. 

- Nastup uživo, vrhunski show i produkciji, zasigurno će vas raspjevati i rasplesati uz neke od hitova poput: 'Mamma Mia', 'Dancing Queen', 'Super Trouper', 'The Winner Takes It All', 'S.O.S.', 'Fernando', 'Waterloo'. Otputujte s nama u neka jednostavnija vremena puna blještavila i scenskog nastupa nabijenog nevjerojatnom energijom - poručili su organizatori. 


ABBA je od 1972. do 1982. kao najuspješnija švedska grupa svih vremena prodrla na svjetsku pozornicu, prodavši više od 400 milijuna ploča, što ih je pretvorilo u globalne rekordere.

Ulaznice za ovaj tribute spektakl mogu se kupiti preko Adriaticketa.


Vaša reakcija na temu