Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Pixabay ČETVRTAK I PETAK Bez vode dijelovi Kaštel Starog i Novog

ČETVRTAK I PETAK Bez vode dijelovi Kaštel Starog i Novog

Zbog radova na mreži

Obavještavaju se potrošači vode na području Kaštel Starog; Šibenska ulica; da će im zbog radova na vodoopskrbnoj mreži u okviru projekta aglomeracije Kaštela - Trogir biti prekinuta opskrba vodom u četvrtak 2. veljače u vremenu od 8 do 17 sati.

Iz istog razloga i u istom vremenskom intervalu u petak, 3. veljače bez vode će biti i potrošači na području Kaštel Novog; Gaje Radunića (neparni od br. 73 parni od br. 44). 

'Molimo potrošače da osiguraju potrebne zalihe vode za potrebe kućanstva i poslovnih prostora. Također molimo da se ne koriste uređaji za čiji rad je potrebna voda u količini i tlaku iz javne vodovodne mreže. Upozoravaju se potrošači da nakon ponovnog puštanja vode može doći do zamućenja dok se ne uspostave normalni uvjeti tečenja', poručuju iz Vodovoda i kanalizacije Split.

U slučaju nepovoljnih vremenskih prilika, radovi se odgađaju za sljedeći meteorološki povoljan dan.

Vaša reakcija na temu