Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: RTL Screenshot Bivši policajac za seriju pljački osuđen na 13 godina zatvora

Bivši policajac za seriju pljački osuđen na 13 godina zatvora

Prijeteći pištoljem uzeo je 80.000 eura

Bivši interventni policajac Denis Lingart (34)na Županijskom sudu u Zagrebu nepravomoćno je osuđen na jedinstvenu kaznu od 13 godina zatvora za 18 razbojništava i jedno u pokušaju teških ukupno više od 80.000 eura, javljaju 24 sata

Izrečena mu je i sigurnosna mjera obveznog psihosocijalnog tretmana te u proračun mora uplatiti 60.306 eura koje je stekao kaznenim djelima. Morat će platiti i trošak kaznenog postupka u iznosu od 8805 eura. Budući da je osuđen na više od pet godina zatvora, produljen mu je istražni zatvor u kojemu je od 8. veljače 2023.

Seriju pljački, prema optužnici, činio je od 24. veljače 2022. do 8. veljače 2023., a na meti su mu se našle banke, pošte, Fina, poslovnice Hrvatske lutrije, trgovine na području cijeloga grada... U pljačke je uvijek odlazio maskiran.

Vaša reakcija na temu