Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
GK SIROBUJA Edukacija na temu odvajanja otpada

GK SIROBUJA Edukacija na temu odvajanja otpada

Učenicima je predavač iz udruga Uzeg približio ovu važnu temu na zabavan i interaktivan način

Od 14. lipnja ove godine održane su tri radionice koje su u sklopu eko projekta 'Čuvaj ovaj svijet - nema ih još 5!' u prostorijama Gradskog kotara Sirobuja za učenike područne škole, i to za 2., 3. i 4. razred.

Radionica je održana u organizaciji predsjednika kotara Sirobuja Hrvoja Balića, ravnatelja OŠ Kamen - Šine i tvrtke Čistoća Split.

'Razvijali smo ekološku svijest i na samoj radionici učenike usmjeravali na odgovornost prema odvajanju otpada. Kako odvajati i reciklirati otpad, zašto je to važno i što mi možemo učiniti za ljepši Split i čišći okoliš, neka su od pitanja na koje su učenici tražili i dobili odgovor', poručuju organizatori

Učenicima je predavač iz udruga Uzeg približio ovu važnu temu na zabavan i interaktivan način, a djeca su s puno pažnje i entuzijazma sudjelovala u radionici kroz projekt kojemu je cilj razvijati ekološku svijest i odgovorno ponašanje prema prirodi, već od najranije dobi.

Nakon edukacije svi učenici su dobili na poklon žute i plave vrećice i brošure koje su ponijeli svojim kućama kako bi i drugima prenijeli važnost odvajanja otpada.

Edukacija se nastavlja provoditi i u drugim razredima OŠ Kamen - Šine.

Vaša reakcija na temu