Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović IVOŠEVIĆ: Šuta snima, a Prkić ima većih problema

IVOŠEVIĆ: Šuta snima, a Prkić ima većih problema

'Sve što trebate znati o našoj oporbi u jednoj slici'

Na današnju medijsku akciju splitskog HDZ-a i reakciju Jakova Prkića iz Direktra osvrnuo se splitski dogradonačelnik Bojan Ivošević.

'Sve što trebate znati o našoj oporbi u jednoj slici.

Tomislav Šuta snima počinjene prekršaje neodgovornih pojedinaca na Kocunaru, svega 200m zračne udaljenosti od reciklažnog dvorišta na Pujankama, i za to krivi Čistoću i njene zaposlenike.
Jakov Prkić ima većih problema, a to je je li prikupljeni otpad na reciklažno dvorište donio fizička osoba Tomislav Šuta (što smije) ili pravna osoba HDZ (što ne smije). 

Kad je tako birokratski raspoložen ja mu predlažem da provjeri je li Šuta sukladno članku 115. Zakon o gospodarenju otpadom to obavljao u suradnji s osobom koja posjeduje dozvolu za gospodarenje otpadom, je li poslao obavijest Odsjeku za zaštitu okoliša o akciji prikupljanja otpada i je li predao izvješće što je sve prikupio. S obzirom da nije predlažem da se sad Jakov snimi kako vraća otpad s Pujanki na Kocunar.

To bi bila najbolja definicija uzajamnog djelovanja naše oporbe. Iz šupljeg u prazno.

P.S. obzirom da je HDZ javno priznao počinjenje prekršaja opisanog u Zakonu o gospodarenju otpada čl. 164. st. 67. mi smo nažalost zakonski dužni navedeno prijaviti Državnom inspektoratu. 

Za navedeni prekršaj zapriječena je kazna od 5.000kn do 50.000kn za HDZ i od 1.000 kn do 10.000 kn za Andreja Plenkovića.

Ajmo Andrija!', poručuje Ivošević.

Vaša reakcija na temu