Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
NI PRASCI SE NE BI POSRAMILI: Ovako izgleda jedina cesta prema prelijepoj dalmatinskoj uvali!

NI PRASCI SE NE BI POSRAMILI: Ovako izgleda jedina cesta prema prelijepoj dalmatinskoj uvali!

Već tjednima se tamo gomila smeće

Hrpa smeća je doslovce zatrpala jedinu cestu koja vodi prema uvalama Kanica i Oštrička luka u općini Rogoznica. Fotografije su snimljene jučer, ali već tjednima se tamo gomila smeće, što je kulminaciju doživjelo u trenutku kada su se automobili doslovce morali probijati kroz bačene kese, madrace, otpadni materijal i svašta drugo.

Nekad je na tom mjestu stajao jedan kontejner, no nakon što su svi kontejneri s područja općine uklonjeni, a njih zamijenile plastične zelene kante, očito su nekima ostale stare navike pa misle da mogu nabacivati smeće na javnu površinu i sada kada ga nitko ne odnosi.

Nije ovo, dakle, problem od jednog dana, ali je jučer doživio kulminaciju i cesta je izgledala tako da je se ni prasci ne bi posramili. 




Vaša reakcija na temu