Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
ZADAR Konferencija o obnovljivim izvorima energije

ZADAR Konferencija o obnovljivim izvorima energije

Program je obuhvatio niz zanimljivih predavanja i panel rasprava

U prostorijama Srednje škole Vice Vlatkovića u Zadru održana je konferencija Adriatic udruge obnovljivih izvora energije.
Konferenciju su svečano otvorili zadarski župan Božidar Longin i ravnatelj škole Tihomir Tomčić.

Na konferenciji se okupio značajan broj sudionika iz različitih sfera društva, a program je obuhvatio niz zanimljivih predavanja i panel rasprava na temu obnovljivih izvora energije i održivog razvoja.

Predstavnici SolarEdge-a održali su predavanje o najnovijim inovacijama u fotonaponskim tehnologijama, dok je Dario Petrlić govorio o upravljanju energijom u infrastrukturnim objektima putem IoT tehnologija.

Također, održana je panel rasprava udruge ZEZ, tvrtke Nimbus - Centra zelene energije, te stručnjaka iz Srednje škole Vice Vlatkovića na temu energetskih zajednica.

Udruga Savjet za zelenu gradnju održala je predavanje o održivoj gradnji, a posljednje predavanje dana održala je Logička matrica, koja je sudionike upoznala s trenutačno aktualnim izvorima financiranja i fondovima koji će biti otvoreni u nadolazećem razdoblju.

Vaša reakcija na temu