Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
'FUSION OF SENSES' Večer trostrukog užitka u restoranu Level
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

'FUSION OF SENSES' Večer trostrukog užitka u restoranu Level

Kultni splitski chef priprema pet sljedova uz Korlat 'wine pairing' po savršenoj cijeni

Popularni splitski restoran Level u Joker Centru, vodeći splitski gastrotainment restoran koji je uspješno spojio večernje izlaske s vrhunskom gastronomijom, poziva vas na još jedno 'Fusion of Senses' događanje.

Večer trostrukog užitka za osjetila održat će se u četvrtak, 4. travnja, uz dva posebna gostovanja.


Uzvanici će tako, osim u dobro poznatim delicijama majstora kuhinje, chefa Pere Savanovića, imati priliku uživati i u vrhunskim Korlat vinima koja će pratiti sljedove, te glazbenim notama benda Blue Eyes. Svakog gosta će na ulazu dočekati piće dobrodošlice, čaša pjenušca Epoha, a zatim će uslijediti čarolija na tanjuru u pet sljedova, uz wine pairing.


Prvi slijed: ARANCINI + čaša Vezak Graševine Vrhunske

Drugi slijed: CARPACCIO OD HOBOTNICE + čaša Vezak Sauvignona Vrhunskog

Treći slijed: RAVIOLI + čaša Korlat Syrah Vrhunskog vina

Četvrti slijed: STRIPLOIN TAGLIATA + čaša Korlat Supreme Cuvée 15 vina

Peti slijed/desert: SMOKVE U PROŠEKU + čaša Jakov vrhunskog desertnog vina. 

Cijena po osobi iznosi 50 eura.


'Fusion of Senses' nije obična večera, već ekskluzivna prilika za istraživanje savršenog spoja hrane i vina, te uživanje u raskošnim delicijama u elegantnom ambijentu Level restorana. 

Dopustite da vas Korlat vina odvedu na putovanje kroz najbolje okuse Dalmacije iz Level kuhinje, koja je vrlo brzo postala sinonim za originalnost na splitskoj gastro sceni. Priuštite si nezaboravno iskustvo 'Fusion of Senses' večere. 


Svoje mjesto rezervirajte na broj telefona: 099 341 44 69.

Vaša reakcija na temu