Adriatic Sushi & Oyster bar Split od sada i uz dostavu na vaša kućna vrata

Adriatic Sushi & Oyster bar Split od sada i uz dostavu na vaša kućna vrata

Restoran poklanja bocu vrhunske graševine Jakovac za narudžbe putem telefona koje prelaze iznos od 250 kuna

Adriatic Sushi & Oyster bar doveo je carski Japan usred splitske carske palače i oduševljenim bonkulovićima našeg grada predstavio najkvalitetniju ponudu sushija na čitavom Jadranu. Na radost sve brojnijih poklonika savršeno skladne fuzije Japana i Dalmacije, carski užici na Carrarinoj poljani nastavit će se i nakon ljetne sezone pa već sada možete planirati svoj sashimi Badnjak, nigiri Novu godinu ili proslavu Tri kralja uz kraljevske komade lososa, gofa i tune. Za prigodnu zdravicu, ali i svakodnevno opuštanje, uvijek možete birati između preko 40 biranih sorti hrvatskih vina od kojih se više od polovice služi na čaše! Dakako, tu je i sjajan izbor žestica i koktela, a posebno se izdvajaju maštovita miješana pića pripremljena od svjetski poznati etiketa i najboljih hrvatskih craft ginova. 

Osim neodoljivih japanskih specijaliteta vrhunskog sushi majstora Marija, Adriatic Sushi & Oyster bar Split oduševljava i širokim izborom tradicionalnih mediteranskih delicija od svježih kamenica preko buzare od školjki do crnog rižota, ali i fantastičnom ponudom sočnih steakova koji obavezno strpljivo odležavaju čak 21 dan prije no što vaše nepce dovedu u stanje potpune mesne ekstaze. 

No, što ako vam se baš ne da iz kuće ili stana, a svejedno želite uživati u nezaboravnoj gozbi za careve? Imamo dobre vijesti za vas! Omiljeni sushi iz oaze japansko-dalmatinskog prijateljstva od sada je putem brze dostave dostupan i u ugodi vašeg doma. Narudžbe se primaju preko popularnih aplikacija Wolta, Glova i Pauze.hr, ali i sam restoran se pobrinuo za vlastitu dostavu koja obuhvaća područje Splita i okolice. Carrarina poljana tako se nakon Japana proširila sve do vašeg dnevnog boravka, a carski užici prvoklasne spize koja ne poznaje granice i barijere dostupniji su vam nego ikad prije. No, to nije kraj dobrim vijestima! Povodom završetka uspješne sezone i uvođenja dostave na sve narudžbe preko 250 kuna putem telefona, poklanjamo vam bocu vrhunske graševine Jakovac, koja će upotpuniti svaki ručak i večeru. 

Za rezervaciju stola, dostavu omiljenog jela i sve informacije nazovite 099 360 7777

Vaša reakcija na temu
Aloooo article_emotions(77840, "");
Pregledaj komentare