Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Akademija Raise the Bar traži polaznike 11. obrazovnog ciklusa

Akademija Raise the Bar traži polaznike 11. obrazovnog ciklusa

Prijave za besplatnu edukaciju za konobare, bariste i barmene su u tijeku

U petak 13. prosinca otvorene su prijave za Akademiju Raise the Bar, besplatni obrazovni program Coca-Cole HBC Adria, koji je namijenjen konobarima, baristima i barmenima s najmanje godinu dana radnog iskustva u ugostiteljstvu i turizmu. Svi zainteresirani, neovisno o obrazovanju i radnome statusu, mogu se prijaviti do 10. siječnja ispunjavanjem mrežnog obrasca na stranici www.raisethebaradria.com/akademija/.

Polaznici Akademije usvojit će suvremene tehnike te upoznati najnovije trendove iz svijeta ugostiteljstva pod vodstvom stručnjaka: Dominika Bečvardija, glavnog predavača te barmena i suvlasnika Peaches&Cream bara, Vedrana Gulina, vlasnika restorana SOI Fusion, sommeliera Marka Rundeka, Andreja Čapke, direktora i vlasnika Zmajske pivovare, stručnjaka za kavu Tomislava Košutića te Mišela Posavca, Advocacy Brand Manager u tvrtki Monin Beverage.

Među pristiglim prijavama stručni tim Coca-Cole HBC Adria te članovi tima Raise the BarAdriaodabrat će kandidate koji će ući u uži izbor. Odabrani će polaznici od veljače do travnja 2025. godine pohađati teorijski dio nastave u Coca-Colinu obrazovnome centru u Zagrebu, nakon čega slijedi praktični dio koji se odvija u barovima i restoranima diljem Hrvatske.

Akademiju Raise the Bar izdvaja pristup edukaciji koji se temelji na poticanju polaznika na promišljanje svakog segmenta posla i na kreativnom pristupu. Polaznici će steći dubinsko znanje o opremi, sastojcima i procesima, uz primjenu suvremenih tehnika, što će im omogućiti da svom poslu pristupe na inovativan način.

Akademiju Raise the Bar do sada je završilo više od 90 konobara, barista i barmena, a većina ih danas radi u najboljim restoranima i barovima u Hrvatskoj kao što su restorani s Michelinovom zvjezdicom Noel i Dubravkin put, hostel Swanky Mint, Peaches & Cream bari Roots Bar u Zagrebu te Bar Sistema u Splitu.

Akademija je dio strateške platforme Raise the Bar Adria kojom Coca-Cole HBC Adria od 2019. godine kontinuirano doprinosi povećanju kvalitete obrazovanja radne snage u ugostiteljstvu i turizmu, s ciljem usklađivanja vještina i znanja ugostiteljskih i turističkih djelatnika s potrebama poslodavaca. Uz Akademiju, projekt obuhvaća Stipendije za kuhare i slastičare te obrazovni program Raise the Bar Youth namijenjen učenicima završnih razreda ugostiteljskih i turističkih škola.

Dodatne informacije o Akademiji Raise the Bar dostupne su na mrežnoj stranici www.raisethebaradria.com.

Vaša reakcija na temu