Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Marita Bulimbašić Bota Šare Oyster & Sushi Bar preselio je na novu lokaciju u srcu grada!
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Bota Šare Oyster & Sushi Bar preselio je na novu lokaciju u srcu grada!

Mjesto za ljubitelje dalmatinske kuhinje i slasnih japanskih sushi zalogaja

Kultno mjesto za gastronomske užitke, Bota Šare Oyster & Sushi Bar otvoren je u srcu Splita, na adresi Adamova ulica 3, blizu katedrale Sv. Duje, odmah iza Jupiterovog hrama.

Ova atraktivna lokacija privlačit će domaće i strane posjetitelje kroz cijelu godinu, a preko 30 sjedećih mjesta i pomno osmišljen interijer idealan su poziv za sve ljubitelje dalmatinske kuhinje i slasnih japanskih sushi zalogaja. 

Plavoperajna tuna i malostonska kamenica iznimno su cijenjeni u gastronomiji, a njihova svježina, kvaliteta i prepoznatljivi okusi idealan su razlog za posjetiti ovo novo/staro mjesto u vlasništvu obitelji Šare. Osim divlje ribe iz Jadranskog mora, ovisno o sezoni, u splitski restoran dolazi svježe voće i povrće uzgojeno u obiteljskom vrtu na Pelješcu, bez pesticida, u najpovoljnijim ekološkim uvjetima.

Ljubazno i profesionalno osoblje posvetit će se svakom detalju kako bi vaše iskustvo bilo nezaboravno, a posebni fokus je na lokalnom stanovništvu koje će sada imati još više razloga za posjet centru grada, posebno u zimskim danima. Važno je napomenuti da Botina dostava i dalje ostaje aktivna te pritom ostvarujete 10 % popusta, a kod osobnog TO GO preuzimanja na novoj adresi ostvarujete 20 % popusta.

Iz Bote se jako ponose činjenicom da su većinu projekta realizirali u suradnji sa splitskim poduzetnicima. Za arhitektonsko rješenje i elegantan interijer pobrinule su se mlade arhitektice Vana i Lucija iz studija Mijić Haklička, a detalji su pomno birani i kreirani kako bi se fuzija Dalmacije i Japana prenijela i na atmosferu. Građevinske radove odradila je tvrtka Munja, dok  je kuhinju dizajnirao tim tvrtke Supra. 

Stolarija je rađena djelom u obiteljskoj radionici obitelji Šare, a dio su izradili splitski maranguni iz obrta Orah. Dress code Bota tima kreirala je Splićanka Suzana Vuljan koja stoji iza obrta SV Design dok je za komunikaciju zadužena splitska agencija Vrh komunikacije. Za grafički dizajn i promo materijale pobrinuo se Nikša Vukša, splitski dizajner.

Zadržati izvornost, ponuditi originalnost, dosegnuti savršenstvo, a ujedno ostati ljudski prisan, moto je obitelji Šare koja već 40 godina radi, jednako predano, ustrajno, s velikom ljubavi prema poslu.

Bota Šare Oyster & Sushi Bar otvoren je od utorka do nedjelje, od 11 do 23 sata, a dodatne informacije i upiti za rezervacije dostupne su na Facebook stranici, ili na broj 021/488-648.

Vaša reakcija na temu