Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Press MASTERCHEF Novi šok za kandidate: Gastroduel još nije gotov!

MASTERCHEF Novi šok za kandidate: Gastroduel još nije gotov!

'Otkud im više ovo pada na pamet?'

Iako su kandidati MasterChefa pomislili da je timski izazov iza njih, od Stjepana će saznati da još nije gotov. Jedan su dio odradili, no sada slijedi drugi, a pobjednički tim bit će onaj koji prikupi najviše bodova iz oba izazova. 

'Otkud im više ovo pada na pamet', komentirat će Ivana. 'Ja sam spreman, što god nas čeka', samouvjeren će biti Dominik.

U iščekivanju drugog dijela gastroduela, Sarah i Ana-Maria morat će odabrati najslabiju kariku svoga tima. Ana-Maria će izabrati Laru, a Sarah Ivanu. 

'Mislim da su u mom timu svi pojedinačno jaki, a moram nekoga reći', objasnila je Sarah svoj izbor. 'Lara definitivno nije najslabija karika, ali odabrala sam si nju da imam dobru desnu ruku kad repliciramo jelo', reći će Ana-Maria koja će se prevariti u procjeni Larine uloge u drugom dijelu gastroduela.

Nakon toga natjecatelji će birati najjaču kariku iz suparničkog tima. Koga će voditeljice timova na ovaj način gurnuti u vatru, doznat ćemo u novoj epizodi MasterChefa.

Vaša reakcija na temu