Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Bernhard Post from Pixabay Smrznuta piletina povlači se iz prodaje, utvrđena salmonela

Smrznuta piletina povlači se iz prodaje, utvrđena salmonela

Obavijest inspektorata

Državni inspektorat Republike Hrvatske obavještava potrošače o opozivu proizvoda brzo smrznuti pileći batak zabatak s kožom, iskošteni 1kg, LOT 9142, s naznakom roka upotrebe do 6. rujna 2024. i 7. rujna 2024. Utvrđena je, naime, bakterija Salmonella enteritidis.

Riječ je o proizvodu proizvođača MITMAR SP.Z.O.O. - Sikorskiego 58, Glowno, Poljska. U veleprodaju ga stavlja Stanić d.o.o. -Kerestinečka cesta 57/a, Kerestinec

'Proizvod nije u skladu s Uredbom Komisije (EZ) br. 2073/2005 od 15. studenoga 2005. o mikrobiološkim kriterijima za hranu. Detalji o opozivu dostupni su na web stranici subjekta u poslovanju s hranom', priopćili su iz Hrvatske agencije za poljoprivredu i hranu. 

Vaša reakcija na temu