Split je napokon dobio balkanski grill restoran kakvog zaslužuje

Split je napokon dobio balkanski grill restoran kakvog zaslužuje

Saznajte što su 'Direktorski šnicl', 'Goluzača' i 'Debela paprika' ili kako se priprema najpopularniji makedonski specijalitet 'Gravče na tavče'

Često smo imali priliku čuti kako za pravo iskustvo uživanja u hrani s grilla i ambijentu koji nude takvi restorani treba potegnuti minimalno do Zagreba, a najčešće i do Sarajeva ili Beograda. Situacija se od ovog tjedna promijenila pa će splitski gurmani doći na svoje jer je njihov grad dobio novo mjesto koje u svom jelovniku objedinjuje sve najbolje od balkanske ponude jela sa žara.

Radi se o novom grill restoranu Kabinet koji svoju lokaciju na Morpurgovoj poljani dijeli s restoranom zdrave hrane Health In i poznatim dizajnerskim hostelom Golly+Bossy. Ovaj šarmantni trgić u samom srcu Splita od sada može ponuditi ponešto za svakoga.

Saznajte što su 'Direktorski šnicl', 'Goluzača' i 'Debela paprika' ili kako se priprema najpopularniji makedonski specijalitet 'Gravče na tavče'. Ova i brojna druga jela s tradicionalnim štihom pripremljena na moderan i kreativan način oduševit će svakog pravog ljubitelja mesa. Iz restorana ističu kako za sva jela s mljevenim mesom koriste isključivo junetinu najviše kvalitete, te kako se sva mesna jela poslužuju u obilnim porcijama od 300 grama. Nas su od svega najviše iznenadile i cijene koje su znatno niže od ostalih u samom centru grada.

Restoran odiše sofisticiranom retro stilom, a gostima će se definitivno svidjeti i umirujuće palete smeđih, sivih i maslinastih tonova u uređenju. Zavirite u novu gastro oazu u centru Splita iz koje sigurno nećete izići praznog želudca. 

Vaša reakcija na temu
Aloooo article_emotions(69915, "");
Pregledaj komentare