Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Press U Mall of Split stigla prva domaća trgovina sa 100% ekološkom hranom - bio&bio
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

U Mall of Split stigla prva domaća trgovina sa 100% ekološkom hranom - bio&bio

Omiljena shopping jezgra brojnih stanovnika Splita i okolice bogatija je za novu, atraktivnu lokaciju osviještene kupovine

bio&bio je već gotovo dva desetljeća poznato odredište Splićana koji biraju cjelovite i certificirane ekološke proizvode, koji brinu o svom zdravlju i zdravlju svojih bližnjih. Od sada, dnevno svježe organsko voće i povrće se može pronaći u novom, ugodnom prostoru bio&bio trgovine na adresi Josipa Jovića 93. Na policama ovog domaćeg lanca se nalazi više od 4000 certificiranih organskih proizvoda najviše kvalitete iz kategorije hrane i pića, cjelovitih dodataka prehrani, organske kozmetike te proizvoda za održavanje kućanstva. Posebnost ponude za svakodnevnu kupovinu je svakodnevno svjež ekološki beskvasni kruh sa Zrno eko imanja te svježe voće i povrće.

Osjetite užitak kupovine u praktičnom i funkcionalnom prostoru nove trgovine

Osim iznimne ponude, vrijednost i snaga bio&bio trgovina su ljubazni i educirani prodavači, koji svojim kupcima stoje na raspolaganju sa stručnim savjetima, preporukama i zanimljivim prijedlozima za korištenje proizvoda i zdravih recepata. Kupce uvijek rado informiraju o prednostima konzumiranja određene vrste ekološke i cjelovite hrane ili prirodnih dodataka prehrani prilagođenih upravo njihovim individualnim potrebama.

Povodom otvorenja nove splitske bio&bio trgovine, kupce očekuju brojne pogodnosti i iznenađenja

Kako bi obilježio otvaranje nove trgovine na ovoj atraktivnoj lokaciji, bio&bio je kupcima od četvrtka 16. ožujka do subote 18. ožujka u trgovini u Mall of Split pripremio brojna iznenađenja:

- U četvrtak svaki kupac dobiva na poklon platnenu torbu, a predviđena je i degustacija Zelene magme te popust na dodatke prehrani

- U petak kupce čeka promocija dr. Hauschka kozmetike, edukacija o novitetima te posebne cijene za određene proizvode

- Ne propustite subotnji shopping jer će račun za svaku kupovinu biti umanjen za 10% 

Mall of Split i bio&bio vas pozivaju da dođete i razgledate police pune zdravlja, a ako ste u nedoumici, dobit ćete savjet o tome što i kako jesti ili čime se njegovati za više zdravlja i vitalnosti.

'Veselimo se susretu na novoj bio&bio lokaciji, dobro došli!', poručuju za kraj.

Vaša reakcija na temu