Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Pixabay Zatvoren prvi robotski restoran u Hrvatskoj, Bujas tvrdi da nisu propali

Zatvoren prvi robotski restoran u Hrvatskoj, Bujas tvrdi da nisu propali

Otvorio se u proljeće prošle godine

Najavljivan kao čudo ne samo u Hrvatskoj, već u svijetu, prvi robotski restoran na ovim prostorima zatvoren je. Otvorio se u proljeće prošle godine u Zagrebu na adresi Vlaška 50, blizu prometnog križanja s Draškovićevom ulicom, javlja Index.

Ekipa iz Bots & Pots (Hrvoje Bujas, Đulijano Nola i Dražen Drnas) imala je jedinstven koncept za koji su tvrdili kako je jedini takav u svijetu. Osnovna ideja bila je da 'instruktori' daju upute kuharima robotima koji besprijekorno pretvaraju njihove ideje u zdrava, brza, ukusna i cijenom pristupačna jela.

U komentarima na Facebooku se javio Hrvoje Bujas koji je napisao da restoran ni blizu nije propao. 

'Da li smo radili spektakularno - nismo, no nismo niti očekivali (primarno smo testirali robote - koji rade vrhunski), no da smo imali terasu radili bi daleko bolje, a nismo je imali zbog katastrofalnog odnosa Gradske uprave na čelu s ekipom iz Možemo prema ovom projektu (i ne samo prema ovom), te limitiranoj dozvoli za terasu koja nikako nije zadovoljavala naše standarde.

Također napominjem da hotel Jadran, a ovo je ključna informacija ide u obnovu hotela u cijelosti te se od nas tražilo da napustimo prostor koji smo rentali. Zato smo i zatvorili i prelazimo na drugu lokaciju, vjerojatno i grad.

Hvala svima na podršci kod ovog novog i kreativnog pothvata iza kojeg stoji isključivo hrvatska pamet i vlastiti kapital, a svima jadnim i jalnim kvazikomentatorima koji iz udobne neradničke fotelje trkeljaju i pljucaju po istom poručujem - fu** you', napisao je Bujas.

Vaša reakcija na temu