Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Hobi pretvorila u posao i kreirala prepoznatljive torbice
Kupujmo hrvatsko Piše: Dalmatinski portal

Hobi pretvorila u posao i kreirala prepoznatljive torbice

Trudim se da svaki komad bude kvalitetan, trajan, funkcionalan i jedinstven

'Ko.Li design', domaća radinost iz Šenkovca, bavi se izradom unikatnih torbica i nakita od prirodnih materijala.

- Oduvijek sam imala potrebu nešto izrađivati, prvo su to bile torbice za mene, pa pokloni za prijateljice. Prije pet godina odlučila sam svoj hobi pretvoriti u posao, isprva sam pokušala doći na tržište preko kreativnih udruga, a nakon toga otvorila samostalnu djelatnost - ispričala je Lidija Kovačić.

Svoje proizvode predstavlja putem sajmova i web portala, a kaže da joj je povratna informacija od kupaca dobra i vrlo poticajna.

- Prema njihovim riječima torbice su prepoznatljive, a to mi je bio i cilj. Trudim se da svaki komad bude kvalitetan, trajan, funkcionalan i jedinstven. U izradi koristim lan, pamuk, konoplju, jeans i eko kožu - dodala je Kovačić, čiji će se proizvodi moći vidjeti na splitskoj Rivi 26. svibnja u sklopu akcije 'Kupujmo hrvatsko'.


Vaša reakcija na temu