Foto: Lidija Lolić Kruna Mode otvorila preuređenu trgovinu u Marmontovoj ulici

Kruna Mode otvorila preuređenu trgovinu u Marmontovoj ulici

Velika novost u njihovoj ponudi uskoro će biti i novi australski surf i lifestyle brand Billabong

Kruna Mode, prepoznatljivo ime u svijetu mode, koja već 39 godina posluje njegujući strast prema modi, dizajnu, uličnoj umjetnosti i suvremenom načinu života, za dišpet svim lošim vijestima otvorila je vrata potpuno preuređene trgovine u Marmontovoj 6.

Kruna Mode, lanac multibrand trgovina urbanih streetwear i fashion brendova, svojoj legendarnoj trgovini u centru Splita dala je novo ruho. Kruna Mode trgovina u Marmontovoj 6 već desetljećima odijeva generacije Splićana te je postala jedan od gradskih simbola, tradicija na koju su izuzetno ponosni. Sada, nadasve otkačena i moderna, privlači poglede posjetitelja te im omogućuje inspirativniji i potpuniji doživljaj kupovine u ugodnom ambijentu. Ova neizostavna adresa za sve urbane žene i muškarce svojim urbanim, modernim cool ambijentom odražava splitski đir i mentalitet. Opušteno i jedinstveno shopping iskustvo je zagarantirano!

Trgovina je novim interijerom dobila epitet prave modne oaze s jedinstvenim brendovima i posebnim stilom. U Kruna Mode lancu trgovina mogu se pronaći uistinu jedinstveni lifestyle brendovi koji ne prodaju samo odjeću već cijelu filozofiju. Osim već dobro poznatih brendova O'Neill, Garcia, Blend i ICHI, osvježili su svoju ponudu dovođenjem urbanih streetwear, surf i skate brendova Element i RVCA, premium jeans brenda Kaporal, accessories brendova Emily & Noah i Sina Jo, a velika novost u njihovoj ponudi uskoro će biti i novi australski surf i lifestyle brand Billabong koji je prepoznat u cijelom svijetu po vrhunskim tehničkim performansama i prepoznatljivom dizajnu svojih proizvoda. Billabong je jedan od najvećih proizvođača surferske opreme, ali također ponudu obogaćuje i fashion linijom. Billabong Metallica (muška kolekcija nastala u suradnji sa slavnim američkim bandom), Billabong-Sincerely Jules (ženska kolekcija nastala u suradnji s planetarno poznatom blogericom Sincerely Jules), Element Masters of universe (kolekcija branda Element nastala u suradnji s pop culture powerhouse Super7 iz San Francisca dolazi u pravom trenutku, pred premijeru nove Netflixove serije Masters of Universe; svi se još sjećamo gospodara svemira te He-mana, Skeletona i drugih likova) samo su neke od kolekcija koje ćete moći pogledati kako u svim Kruna Mode trgovinama tako i u novouređenoj trgovini u Marmontovoj 6.

Iz Kruna Mode smatraju kako je svatko od nas poseban. Cilj im je, kažu, svakome dati mogućnost da putem odjeće pokaže svoju jedinstvenu kreativnost i stil.

Ako želite jedinstven modni doživljaj, inovativan dizajn i vrhunsku kvalitetu, poručuju, svratite do novouređene trgovine u Marmontovoj 6 jer kako stara krilatica kaže: 'Noge same vode u Kruna Mode'.

Vaša reakcija na temu
Aloooo article_emotions(64912, "");
Pregledaj komentare
29